Café De Plank

Maandag
19.00 - 01.00

Dinsdag/woensdag
Gesloten

Donderdag
19.00 - 01.00 

Vrijdag
15.00 - 01.00

Zaterdag
15.00 - 20.00

Zondag
15.00 - 20.00

  

Openingstijden

Café De Plank
Coelhorsterweg 21

3828 PA Hoogland-West
 

Tel: (033) 480 1233

Tel 2: (033) 888 7999


mail@deplankhoogland.nl

www.facebook.com/cafedeplank

 

Contact

* Feestjes mogelijk buiten deze openingstijden

 

- Carnaval a la Planka - Zaterdag Avond 2 maart - Willie en de Billies 20.00-01.00

Donderdag 24 januari 19.00 start de kaartverkoop voor Carnaval 2019 in De Plank!

Wees er snel bij want OP=OP.  De Willie en de Billies band zal weer LIVE in De Plank spelen  met hun gezellige repertoire en uiteraard afgewisseld met Carnavalsmuziek. Het wordt weer vanouds gezellig!

 

- Carnaval a la Planka - Zondag 3 maart - zanger Ben Valkenburg

Carnavals zondag met zanger Ben Valkenburg! Vrije inloop, uiteraard na het bekijken van de optocht.

 

- Zaterdag 9 februari 16:00 Zandkruuers Bouwersbal!

Nieuws

Kaarten Carnaval a la Planka Zaterdag Avond 2 maart vanaf nu te koop

Feesten & Partijen

Er is altijd wel iets te vieren! Wilt u binnenkort een verjaardagsfeest, huwelijksfeest, bedrijfsfeest, receptie, bruiloft of barbecue geven? Dan bent u bij Feestlocatie De Plank aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw feest of partij. Het feest kan geheel op eigen wijze worden ingevuld. Zo krijgt uw speciale gelegenheid een eigen karakter. U kunt tot in de kleine uurtjes borrelen en met de voetjes van de vloer komen.


 

Zaalcapaciteit

Wij beschikken over een feestzaal, bekend als “De Deel”. Deze zaal is met name geschikt voor aangelegenheden vanaf 40 personen en heeft een capaciteit van ongeveer 120 personen. De zaal kan worden ingericht naar uw wensen.

Soorten feesten

Mogelijkheden

Naast het serveren van drankjes tijdens uw feest kunnen wij ook hapjes, barbecues of buffetten voor u en uw gasten verzorgen.
 

Bittergarnituur

Tapas

Kaasplankje

Mini-gerechten

Warm- en koude buffetten

Barbecues

Welkomstdrankjes

Gebakjes

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook bent u van harte welkom om een kijkje in het café en de zaal te nemen. Daar hebben wij een map met alle mogelijkheden op een rijtje. Kijkt u even bij de openingstijden om niet voor een gesloten te komen staan.

        ..uw feest, onze zorg

Feestje net even iets anders?

Heeft u er wel eens aan gedacht uw verjaardag, trouwdag of zo maar een gezellig samenzijn te organiseren laat in de middag van een werkdag bijvoorbeeld vanaf 15.30 uur. U nodigt uw familie, collega’s, vrienden en kennissen uit voor een drankje en een hapje. Dit kan net zo uitgebreid als u zelf wilt, bijvoorbeeld ook met een buffet of bbq. Het is net even iets anders en het ontlast de drukke weekenden en u bent weer op tijd thuis. Vindt u het wat, kom de mogelijkheden dan eens bespreken in De Plank.

Contact