Hooglandse Tractor Tocht

Wanneer:
september 28, 2019 @ 11:00
2019-09-28T11:00:00+02:00
2019-09-28T11:15:00+02:00
Waar:
De Plank

Op de zaterdag na het Dorpsfeest Hoogland in september vindt de jaarlijkse HOT T plaats, de Hooglandse Tractor Toertocht. Nu alweer voor de zesde keer. Dit is een toertocht voor iedereen uit Hoogland en omgeving die een tractor in bezit heeft. Dit jaar is het evenement op zaterdag 28 september. Informatie over deze tocht kunt u ook vinden op . U dient zich van tevoren in te schrijven bij De Plank of via mail@deplankhoogland.nl onder vermelding van naam en aantal bijrijders. Doe het snel want VOL=VOL.

De deelnemers verzamelen vanaf 11.00 uur bij De Plank, Coelhorsterweg 21, te Hoogland West. U meldt zich op de dag zelf bij de organisatietafel op het parkeerterrein, tegen betaling van 15,00 per tractor. U ontvangt ook het reglement, dat u vooraf moet ondertekenen, waarin u verklaart dat u en uw voertuig voldoen aan alle eisen die de wet stelt. Veiligheid gaat boven alles.

U kunt de tractoren opstellen en elkaars of andermans tractor bewonderen, onder het genot van een geurig bakje koffie met een koekje of een glaasje limonade voor de kinderen. Belangstellenden zijn ook van harte welkom.

De start is om 12.00 uur. De route zal gaan over de landelijke, rustieke wegen van het mooie Hoogland en aangrenzende buurgemeenten. Rond de klok van 13.15 uur is er een korte picknickpauze. Broodjes en limonade staan klaar voor deelnemers en bijrijders. Als iedereen zijn eten en drinken heeft genuttigd zal de rit worden voortgezet. Rond de klok van 15.30 uur zijn we weer terug bij De Plank.

Hier kunt u nog even bijkomen, nagenieten en gezellig babbelen met andere tractor hobbyisten over de mooie dag. Voor de inwendige mens wordt gezorgd, want Herman staat klaar met zijn snackwagen, de Vlaamse Smulkar, om tegen betaling, kroketten en frites te bakken. U hoeft dus niet voor het eten thuis te zijn.

Natuurlijk is het leuk om de Hooglandse sfeer uit te dragen d.m.v. het opzetten van de Hooglandse pet en het meevoeren van de Hooglandse vlag.

Het is een mooie gelegenheid om de contacten tussen tractor bezitters en mede- hobbyisten te onderhouden en te verbeteren.

Voor meer info kunt U terecht bij Herman Fijnegeer, Bertus Vlastuin, Cor Smink en Café De Plank (033-4801233).

Veel plezier gewenst allemaal!

Bij slecht weer gaat de tocht door. Eventueel wordt de route ingekort.