Uw feest

Er is altijd wel iets te vieren! Wilt u binnenkort een verjaardagsfeest, huwelijksfeest, receptie, bruiloft, BBQ, jubileum of reünie organiseren? Of beter gezegd, uit handen geven zodat u zelf ook optimaal van de gelegenheid kunt genieten.

Dan bent u bij De Plank aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw feest. Het feest kan geheel op eigen wijze worden ingevuld. Zo krijgt uw speciale gelegenheid een eigen karakter. U kunt tot in de kleine uurtjes borrelen en met de voetjes van de vloer komen. Naast het serveren van drankjes tijdens uw feest kunnen wij ook hapjes, barbecues of buffetten verzorgen.

Wij beschikken over een feestzaal, bekend als “De Deel”. Deze zaal is met name geschikt voor aangelegenheden vanaf 40 personen en heeft een capaciteit tot ongeveer 150 personen. De zaal kan worden ingericht naar uw wensen. Als we het bruine café erbij betrekken kunt u zelfs tot wel 250 gasten uitnodigen.

Viert u liever uw feestje in het authentieke bruine café (op zaterdag avond)? Dan is dat ook mogelijk tot een groep van 60 personen.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook bent u van harte welkom om een kijkje in het café in de zaal en op het terras te nemen. Daar hebben wij een map met alle mogelijkheden op een rijtje. Uw wensen zijn ons uitgangspunt en in overleg is veel mogelijk.

Feestje net even iets anders

Heeft u er wel eens aan gedacht uw verjaardag, trouwdag of zo maar een gezellig samenzijn te organiseren laat in de middag van een werkdag bijvoorbeeld vanaf 16.30 uur? U nodigt uw familie, collega’s, vrienden en kennissen uit voor een drankje en een hapje na het werk. Dit kan net zo uitgebreid als u zelf wilt, bijvoorbeeld ook met een buffet of BBQ. Het is net even iets anders en het ontlast de drukke weekenden en u bent weer op tijd thuis en ’s morgens op tijd weer fit voor de nieuwe dag. Vindt u het wat, kom de mogelijkheden dan eens bespreken in De Plank.