Darts & Biljart

De Plank heeft zowel een gezellige biljart- als dartvereniging.

Biljart

Momenteel heeft De Plank een interne libre competitie op de maandagavond. Op donderdag avond is het de beurt aan de driebanders. Ook zij spelen een sportieve onderlinge competitie. Geliefd is ook het Driebanden Kampioenschap Hoogland-West in de maand december. Dit jaar vindt het Driebanden kampioenschap plaats van 9 t/m 28 december 2019. Zaterdag 28 december is de finaledag waarop gespeeld wordt vanaf 13.00 uur.

Daarnaast organiseert De Plank diverse biljarttoernooien zoals het Tien Over Rood Toernooi, Tien Over Rood Duo Toernooi, een libre toernooi en het Plankdrankkurkslurp toernooi. De data kunt u te zijner tijd op deze website vinden.

Vrij biljarten? Uiteraard kunt u tijdens openingstijden een biljartje leggen met vrienden. Vaak is het biljart vrij op vrijdag, zaterdag en zondag middag vanaf 15.00. Het biljart reserveren kan natuurlijk ook.

Darts

Om de twee weken speelt dartvereniging De Plank zijn competitiewedstrijden op de donderdag avond. Er kan nog een team bij op de donderdag of maandag avond. Meer info aan de bar!

Een keer peer jaar organiseert onze dartclub een darttoernooi, meestal in juni. Wilt u meedoen, houd de site dan in de gaten. Vrij darten kan natuurlijk ook tijdens onze openingstijden! Indien gewenst kunnen er dartborden gereserveerd worden.

Kaarten

In de wintermaanden organiseert De Plank meestal rond de laatste zondagen van de maand een Klaverjastoernooi (Amsterdams) van 14.00 tot 17.00. Graag even aanmelden voor dit event. Data (onder voorbehoud): 27 oktober,  1 december, 26 januari, 1 maart 2020 en 29 maart 2020

Zaalvoetbalvereniging De Plank

Onder de naam De Plank spelen ook een aantal zaalvoetbalelftallen. Meer info kunt u krijgen aan de bar.